Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

O ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΟΒΟΛΟΥ, www.ovolos.gr

Αγαπητοί φίλοι, o επίσημος δικτυακός τόπος του ΟΒΟΛΟΥ (www.ovolos.gr) είναι γεγονός. Όταν πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις μας, και καταλήξουμε στον τρόπο λειτουργείας του νέου κοινωνικού νομίσματος, θα ενεργοποιηθούν, και τα ανενεργά πεδία της σελίδας μας. Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

2 σχόλια:

  1. βασικα 2 απορίες
    α)αν καποιος ειναι ανεργος ανειδίκεφτος τι μπορει να προσφέρει για ανταλαγή σε αυτους που έχουν ?
    β)ως γνωστόν τα περισσότερα έξοδα στα νοικοκυριά ειναι οι λογαριασμοί (δεη οτε νερο ασφάλειες εφορίες κλπ)Αν λοιπον μεσα σε μία τοπική κοινωνία τα περισσότερα αγαθά διακυνούνται με Οβολούς που θα βρεί ο κόσμος τα ευρώ για τις ανωτέρω υποχρεώσεις? Με εκτίμηση στην προσπάθειά σας συμμεριζόμενος παντα (b_tsoukas@yahoo.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καποιος ειναι ανειδικεφτος μπορει να ζητησει να μαθει καποια τεχνη. Αρχικα θα εχει χρεωση, δηλ. μειον σε οβολους και οταν αρχισει να παρεσει υπηρεσιες θα αρχισει να γινεται θετικος. Ετσι γινεται στο εξωτερικο.
    Σε δευτερη φαση θα γινει αποδεκτο ευρυτερα. Τι εφορια θα πληρωση ενας ανεργος αν δεν εχει ευρω?
    Το 1930 εγινε με επιτυχια στο Worgl Austria απο τοπικη διοικηση και απο 30% εφθασε μηδεν η ανεργια. Πεσανε οι τραπεζες ομως και το κλισανε. Θελει επαγριπνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή